De Horntreffers herstelt zich van eerdere nederlaag 


Team De Horntreffers, actief in de Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie (BRTC) versloeg maandag TavDonderslag en herstelde zich daarmee van de nederlaag van een week eerder tegen Taverbo 1.

De Horntreffers won met 7-3. Hans en Ad van Weert en Wim van Aarle waren goed voor twee overwinningen in het enkelspel en een zege in het dubbelspel. Toon van Geel bleef namens TavDonderslag ongeslagen, net als in de vorige speelronde. Hans van Haaren en Cees Hems konden geen winstpunten op het formulier bij laten schrijven.

STERK

Taverbo 1 stelde enigszins teleur door gelijk te spelen tegen De Dommel/Taverbo. Voor dat laatste team speelde Henk IJsseldijk erg sterk. Hij won twee enkelspelen en had ook een aandeel in de winst met Raymond de Boer in het dubbelspel. De Boer en Ad van Lier wisten ook ieder punten binnen te behalen in het enkelspel. Vooral de overwinning van De Boer op Ad Brekelmans was een verrassing. Joop van Eijk en Van Lier haalden ieder voor hun eigen ploeg, respectievelijk Taverbo 1 en De Dommel/Taverbo één punt binnen. Uitslag: 5-5.


Programma maandag 11 oktober

TavDonderslag - De Dommel/Taverbo         20.00

De Horntreffers - Rotsvast         20.00

Stand per maandag 4 oktober

Taverbo 1        20-122

De Horntreffers        20-103

TavDonderslag        20-94

De Dommel/Taverbo        10-55

Rotsvast        10-4