‘Wethouder Van den Broek’ ondertekent uitnodiging voor fittestdag

Algemeen Nieuws (c)

Tal van 70-plussers hebben in de gemeente Boxtel een uitnodiging ontvangen om zaterdag 16 oktober in Sint-Ursula aan de Baroniestraat deel te nemen aan een fittestdag. Onder de brief die de doelgroep op de deurmat vond, stond abusievelijk de naam van wethouder Eric van den Broek. Maar die nam begin dit jaar al afscheid...

De uitnodigingen zijn verstuurd namens de gemeente Boxtel, GGD Hart voor Brabant, welzijnsorganisatie ContourdeTwern, Fysiopraktijk Sluijters en Buurtsport Boxtel. Een van de Boxtelse senioren die een brief ontving viel het op dat de naam van SP’er Van den Broek onder de brief staat en mailde naar de gemeente. Binnen een uur kreeg hij een reactie dat het een foutje was en dat er natuurlijk Wim van der Zanden had moeten staan. 

De fittestdag voor ouderen steekt onder meer in op valpreventie. Een prima zaak, vindt de betrokken lezer van deze krant die de foutieve ondertekening meldde. Om er grinnikend aan toe te voegen. ,,Maar misschien is het goed dat voor ambtelijk medewerkers een geestelijke fittestdag wordt gehouden.”