Essche speelgoedbeurs dit jaar bij transportbedrijf

Algemeen Esch (c) Nieuws (c)

Na een jaar afwezigheid keert de speelgoedbeurs in Esch weer terug. Dit keer is gekozen voor transportbedrijf Bekkers aan de Leunisdijk 47e om de tweedehands spullen te verkopen. De markt is op maandag 1 november tussen 19.00 en 20.30 uur.

Zelf verkopen vanuit een kraampje is bij de Essche speelgoedbeurs niet nodig. De organisatie, bestaande uit Marloes van Schijndel, Davinia van der Lee, Moniek Groenendaal, Marianne Olislagers en Bo Bekkers, doet dat zelf. Iedereen die speelgoed, knuffels of puzzels inlevert kan thuis zelf de prijs bepalen. Aan het einde van de avond krijgen alle deelnemers direct uitbetaald.

Vorig jaar werd ervoor gekozen om speelgoed in te zamelen voor de minder bedeelde kinderen. Dat werd toen geschonken aan de Voedselbank en de Vincentiusvereniging in Boxtel. Dit keer is er weer voor de opzet van eerdere jaargangen gekozen en wordt er dus weer zelf verkocht. Er is wel voor een grotere locatie gekozen vanwege de onzekerheid omtrent de coronaregels. Speelgoed dat niet wordt verkocht of wat na afloop niet wordt opgehaald door de deelnemers, gaat naar een goed doel.

INSCHRIJVEN

De organisatie verkoopt 1 november alleen spullen die in goede staat zijn. Kapot of incompleet speelgoed is niet welkom. Inschrijven kost drie euro en kan tot en met donderdag 28 oktober via speelgoedbeursesch@gmail.com.