Afbeelding
Foto: Ruud van Nooijen

Veteranendag Boxtel gaat toch door

Algemeen Centrum-Breukelen (c) Boxtel Oost (c) Munsel/In Goede Aarde (c) Selissenwal (c) Nieuws (c)

Waar de coronaregels in eerste instantie de Boxtelse veteranendag dwarsboomden, gaat deze bijeenkomst nu toch door. De versoepelingen zorgen ervoor dat lokale oud-strijders zaterdag 13 november alsnog bij elkaar kunnen komen in gemeenschapshuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat.

De veteranen worden in de ochtend tussen 09.30 en 10.00 uur ontvangen met koffie en gebak. Hoewel er nog geen definitief programma is, zijn er in elk geval toespraken van voorzitter Theo Raaijmakers van de organiserende stichting Veteranen Boxtel en burgemeester Ronald van Meygaarden. Daarnaast worden er gevallen kameraden herdacht, wordt de befaamde Blauwe Hap geserveerd en is er voldoende gelegenheid om bij te praten. Voor iedere oudgediende is er bovendien een presentje. De bijeenkomst duurt tot 15.00 uur.

BRIEF

De coronamaatregelen vereisen wel een QR-code om toegang te krijgen tot De Rots. De organisatie vraagt alle genodigden hier tijdig voor te zorgen. Meer informatie staat in de uitnodigingsbrief die eind oktober wordt verstuurd en op de website www.veteranenboxtel.nl.

OP DE FOTO: De laatste veteranendag was in 2019, toen corona nog niet bekend was. Na twee jaar is het weer mogelijk een nieuwe bijeenkomst te organiseren. (Foto: Ruud van Nooijen).