Boxtheater na uitstel toch van start met Sepia


Eigenlijk zou de voorstelling Sepia in het voorjaar al zijn opgevoerd. Boxtheater had ervoor gezorgd dat alles coronaproof kon doorgaan, maar kreeg geen groen licht. Nu kan de productie alsnog van start. De première is donderdag 14 oktober.

Boxtheater staat er om bekend zijn voorstellingen op steeds wisselende locaties te brengen. Ook dit keer is gekozen voor een niet alledaagse plek: loon- en transportbedrijf Van Pinxteren op Tongeren in Boxtel. Daar wordt Sepia acht keer opgevoerd.

De theatergroep kwam op het idee voor Sepia toen een van de leden een oude foto vond. Al snel kwamen er verschillende verhalen naar boven die een ander licht op de prent lieten schijnen. Samen met regisseur Natasja d'Armagnac de Castanet werden de verhalen tot een nieuwe productie gesmeed die naar gelang de geldende coronaregels kon worden aangepast. 

Voor de shows van vrijdag 15, donderdag 21, vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober en vrijdag 5 november zijn nog kaarten verkrijgbaar. Deze kosten 14,50 euro en zijn te reserveren via www.boxtheater.nl.