Kunstwerken mogen vaak alleen vanaf een zekere afstand bekeken worden. Bezoekers van de expositie mogen dit beeld van Paul Simons zelf aanraken. (Foto: Jan Hermens).
Kunstwerken mogen vaak alleen vanaf een zekere afstand bekeken worden. Bezoekers van de expositie mogen dit beeld van Paul Simons zelf aanraken. (Foto: Jan Hermens). Foto: Jan Hermens

BELL-kunstenaars verlengen expositie in kunstcafé Coupé

Algemeen Cultuur & Kunst (c) Nieuws (c)

De expositie met schilderijen en objecten van vijf kunstenaars uit alle kernen van de gemeente Boxtel is verlengd. Tot en met medio november kunnen belangstellenden de zogeheten BELL-tentoonstelling in kunstcafé Coupé aan het Stationsplein op zondagen gratis bezoeken. 

Cor van Geffen (Boxtel) toont, net als Margje Snellaars en Raymond Arts (beiden uit Esch), schilderijen. Uyen Nguyen (Liempde) en Paul Simons (Lennisheuvel) zijn in de expositie vertegenwoordigd met beelden. De namen van hun woonplaats vormen samen de afkorting BELL. Stichting BELL, die het afgelopen jaar activiteiten organiseerde om het dorp Esch in de gemeente Boxtel te verwelkomen, ondersteunt de tentoonstelling. 

De kunstwerken zijn tot en met 14 november elke zondag van 10.00 tot 18.00 uur te bewonderen; op 24 en 31 oktober is de expositie tot 13.00 uur te bezoeken. Ook op zaterdag 9 oktober is publiek welkom van 10.00 tot 18.00 uur. 

OP DE FOTO: Kunstwerken mogen vaak alleen vanaf een zekere afstand bekeken worden. Bezoekers van de expositie mogen dit beeld van Paul Simons zelf aanraken. (Foto: Jan Hermens).