In het assortiment van kringloopwinkel Het Goed vinden klanten zaterdag 2 oktober een 'gouden ticket' ter waarde van vijftig euro.
In het assortiment van kringloopwinkel Het Goed vinden klanten zaterdag 2 oktober een 'gouden ticket' ter waarde van vijftig euro. Foto: Peter de Koning

Het Goed verstopt gouden ticket in kringloopwinkel

Algemeen Nieuws (c) Milieu & Duurzaamheid (c)

Speur je zaterdag 2 oktober tussen de gebruikte spullen in kringloopwarenhuis Het Goed? Dan kan je zomaar een gouden ticket aantreffen. In het kader van Nationale Kringloopdag wordt een waardebonnenactie gehouden waarbij klanten vijftig euro kunnen winnen.

De Nationale Kringloopdag is een initiatief van branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN) en alle zaken die een zogeheten 100% Kringloop-keurmerk hebben. Daaraan kunnen klanten zien dat de winkel professioneel georganiseerd is en verantwoordelijk omgaat met mens en milieu. 

Naast dat bezoekers van de winkel aan de Industrieweg 6 vijftig euro kunnen ‘vinden’, is er ook een online winactie. Wie op 2 oktober een product koopt en deze via sociale media deelt onder de hashtag Het Goed Boxtel maakt ook kans op een cadeaubon van vijf tientjes, te besteden in de vestiging op bedrijventerrein Ladonk. Die is zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur geopend. 

OP DE FOTO: In het assortiment van kringloopwinkel Het Goed vinden klanten zaterdag 2 oktober een ‘gouden ticket’ ter waarde van vijftig euro. (Foto: Peter de Koning, 2017).