Afbeelding
Foto: Peter de Koning

Gildenbonds bezig met grootse muziekgala's


De Gildenbondsharmonie geeft zaterdag 23 oktober tweemaal een concert met Engelse muziek, om 13.30 en 16.00 uur. Het optreden, met high tea-arrangement, is in het Baanderherencollege. Kaartjes kosten 20 euro. 

Uit eigen gelederen soleert klarinettist Annemien van der Sloot in het werk Victorian Kitchen Garden. Daarnaast werkt sopraan Charlotte Janssen mee aan de muzikale middag. De Boxtelse zangeres is nu soliste in het Groot Omroepkoor. 

De concerten duren ongeveer anderhalf uur. Voor de pauze worden hartige hapjes geserveerd, na de onderbreking zoete lekkernijen. Reserveren kan via e-mail: oc@gildenbonds.nl. Inschrijvers moeten aangeven met hoeveel personen zij komen en hoe laat. De vereniging vraagt bij binnenkomst om een coronapas. 

ONBEPERKT ON STAGE

De harmonie is tevens bezig met een nieuwe editie van Onbeperkt on Stage. Dirigent Mari van Gils werkt met een speciaal samengesteld leerlingenorkest aan het gala onder de noemer Samen. Solisten met een beperking krijgen, net als twee jaar geleden, de kans met het orkest een spetterend optreden te geven. Dit concert staat gepland in het weekend van 27 en 28 november.