Kapelaan Stanislaus geeft de kinderen een 'boks' bij wijze van vredeswens. (Foto: Gerard Schalkx).
Kapelaan Stanislaus geeft de kinderen een 'boks' bij wijze van vredeswens. (Foto: Gerard Schalkx). Foto: Gerard Schalkx

VIERING OP EEN LIEMPDS GRASVELDJE

Bidden in de buitenlucht

De kinderen die dit jaar hun eerste heilige communie hebben gedaan in Liempde, hebben zondag samen met hun ouders in de buitenlucht gebeden. 

De eucharistieviering was dit keer niet in de kerk, maar op het nabijgelegen grasveldje. Daar gaf voorganger kapelaan Stanislaus de kinderen een 'boks'


Boxtel kort


Klassiek in de kerken

Het Pythagoras Kwartet opent zaterdag 25 september om 16.00 uur een nieuw seizoen van de Boxtelse concertserie Klassiek in de kerken. In de protestantse kerk aan de Clarissenstraat speelt het strijkensemble werken van Tsjaikovski en Friedrich Gernsheim. De entree bedraagt vijftien euro, te betalen bij binnenkomst. Aanmelden via: reserveren@klassiekindekerken.nl, onder vermelding van concertdatum en het aantal mensen.

bij wijze van vredeswens. De weergoden werkten ook nog eens mee, want het was een prima ochtend om een uurtje buiten te zitten. En er was ruimte genoeg om voldoende afstand van elkaar te houden met het oog op de coronamaatregelen. (Foto: Gerard Schalkx).


Senioren


Voor de leden van seniorenvereniging KBO Boxtel staan komende week de volgende activiteiten op het programma.


DINSDAG 28 SEPTEMBER

13.30 biljarten in De Walnoot.

13.30 hobbymiddag in de Kinderboerderij.

DONDERDAG 30 SEPTEMBER

13.30 bridgen in De Walnoot.

13.30 handwerken in Orion.

17.00 eten bij Grand Café Rembrandt. Aanmelden voor 24 september via (0411) 67 78 63 of e-mailadres henksturkenboom49@gmail.com.