Afbeelding

Bridgedrive van Revanche in De Walnoot

Algemeen Sport & Gezondheid (c)

Gemeenschapshuis De Walnoot aan de Reginahof in Boxtel is zondag 17 oktober het toneel voor een grote bridgedrive van BC Revanche. Aanmelden is vanaf nu mogelijk.

Het coronavirus speelde de vereniging vorig jaar nog parten, maar heeft de club naar eigen zeggen niet klein gekregen. De organisatie is dan ook blij weer een toernooi te kunnen houden. 

De bridgedrive van Revanche start 17 oktober om 13.30 uur. De prijsuitreiking is naar verwachting rond 17.00 uur. De paren worden evenwichtig ingedeeld in een A-, B- en C-lijn, waarbij overal prijzen zijn te winnen.

AANMELDEN

Het inschrijfgeld bedraagt 17,50 euro per paar. Deelnemende duo’s kunnen zich tot woensdag 13 oktober inschrijven middels een formulier dat te verkrijgen en in te leveren is bij Bert Hermkens aan de Schijndelseweg 150 of via (0411) 67 42 46 en bcrevancheboxtelmeldingen@gmail.com. Na het betalen van het inschrijfgeld op bankrekening NL05 RABO 0108 8089 39 ten name van Bridgeclub Revanche te Boxtel (onder vermelding van beide namen), is de deelname definitief. 

Er kunnen maximaal 36 paren meedoen aan de bridgedrive. Bij teveel aanmeldingen is de volgorde van inschrijving bepalend.