Vader Frank en dochter Doortje treden zondag op bij Kunstcafé Coupé aan het Stationsplein 4. (Foto: eigen collectie).
Vader Frank en dochter Doortje treden zondag op bij Kunstcafé Coupé aan het Stationsplein 4. (Foto: eigen collectie). Foto: Eigen collectie

Met je lp naar Kunstcafé Coupé

Algemeen Centrum-Breukelen (c) Cultuur & Kunst (c) Nieuws (c)

Liefhebbers van lp’s en singles kunnen vanaf 23 september elke vierde donderdagavond van de maand hun hart ophalen in Kunstcafé Coupé aan het Stationsplein 4. Daar mogen ze vanaf 19.30 uur hun 33, 45 of 78 toerenplaten draaien.

De avonden draaien om de muziek, maar ook om de verhalen achter de platen. Gewoon komen luisteren kan natuurlijk ook. De vinylavonden zijn op 23 september, 28 oktober, 25 november en 23 december. Bij voldoende belangstelling gaan ze in 2022 door. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar voor grotere groepen wel gewenst, dit kan via welkom@kunstcafecoupe.nl. 

ZALIGE ZONDAG

En er is nog meer te doen aan het Stationsplein 4. Zondag 26 september van 14.30 tot 17.00 uur treden Doortje en Frank Vermulst er op. Ze brengen bekende en onbekende muziek, variërend van country tot soul. Café en terras zijn geopend vanaf 13.00 uur. Het optreden is gratis te beluisteren, een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. Zondag is tevens de expositie van vijf kunstenaars uit de gemeente Boxtel te zien. Er zijn werken te aanschouwen van Cor van Geffen (Boxtel), Margje Snellaars en Raymond Arts (Esch), Paul Simons (Lennisheuvel) en Uyen Ngyen (Liempde). 

FLOR DE AMOR

Vrijdag 15 oktober ten slotte, treedt de band Flor de Amor op in het kunstcafé. De vrouwen Sandra Coelers, Marlon van Mook en Marjolein Kempen vertolken opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek. Het gezelschap geeft twee optredens, van 19.00 tot 19.50 uur en van 21.15 tot 22.05 uur . De entree bedraagt 12,50 euro, reserveren kan via welkom@kunstcafecoupe.nl..

OP DE FOTO: Vader Frank en dochter Doortje Vermulst maken zondag muziek in Kunstcafé Coupé. (Foto: eigen collectie).