Suzanne Otten van studio Flow Pilates & Massage verzorgt de nieuwe trainingen. (Foto: eigen collectie).
Suzanne Otten van studio Flow Pilates & Massage verzorgt de nieuwe trainingen. (Foto: eigen collectie). Foto: eigen collectie

Fysio Sluijters start met pilatestraining


Sinds kort is het mogelijk om bij Fysio Sluijters pilateslessen te volgen. De Boxtelse praktijk, gevestigd in Sint-Ursula aan de Baroniestraat, werkt daarvoor samen met studio Flow Pilates & Massage. Beide partners helpen mensen verantwoord aan hun lichaam te werken. Woensdag 29 september is er een proefles om 09.00 en 10.15 uur.

De lessen worden gegeven door Suzanne Otten. Gedreven door haar eigen herstel, interesse in het menselijk lichaam en de mens is haar studio Flow Pilates & Massage ontstaan. 

Pilates is een trainingsmethode die rug-, buik- en bekkenbodemspieren versterkt. ,,Juist wanneer bewegen even niet vanzelfsprekend is door lichamelijke klachten is deze vorm van training geschikt. Pilates kan van jong tot oud beoefend worden en kan worden ingezet van revalidatie tot topsporttraining", meldt fysiotherapeut Hans Sluijters.

Tijdens privélessen óf trainingen in een kleine groep is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en kan er op maat gewerkt worden, belooft pilatestrainer Otten. 

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via e-mail: info@flow-pilates.nl of door te bellen naar 06-47 91 03 50.

Suzanne Otten van studio Flow Pilates & Massage verzorgt de nieuwe trainingen. (Foto: eigen collectie).

Fysio Sluijters start in samenwerking met Suzanne Otten van studio Flow Pilates & Massage nieuwe trainingen.