Van links naar rechts: Nick Kersten, Ravi Mohanlal en Lars van Duijnhoven. Carwash Boxtel aan de Industrieweg is vanaf zaterdag geopend. (Foto: Brabants Centrum).
Van links naar rechts: Nick Kersten, Ravi Mohanlal en Lars van Duijnhoven. Carwash Boxtel aan de Industrieweg is vanaf zaterdag geopend. (Foto: Brabants Centrum). Foto: Paul Melis

Automobilisten kunnen vanaf zaterdag bij Carwash Boxtel terecht

Algemeen Nieuws (c)

De kersverse ondernemer Nick Kersten uit Liempde en zijn compagnon Lars Duijnhoven uit Almkerk kijken met plezier uit naar de opening van Carwash Boxtel komende zaterdag. Aan enthousiasme geen gebrek bij het duo, en ook niet aan ambities...

Oorspronkelijk komt Nick uit Venray, maar anderhalf jaar geleden kwam hij in Liempde wonen. Direct voelden hij en zijn vrouw er zich thuis. ,,Voorheen werkte ik veel in het westen van het land. We hebben ook een poosje in Mierlo gewoond, maar dat was toch nog even rijden voordat ik de snelweg op kon.”

Dat hij vervolgens in Boxtel een wasstraat opent, is geen verrassing. ,,Ik heb een passie voor auto’s en was werkzaam in de asfaltproductie. Een mooie vloeiende productielijn? Daar ben ik gek op”, knikt hij naar de 47 meter lange wasstraat. ,,Nieuwste van het nieuwste. Vier jaar geleden probeerde ik ook zoiets in Eindhoven te starten, maar dat is helaas niet gelukt. Toen we hier kwamen wonen, zei ik op een gegeven moment tegen mijn vrouw: ik ga de auto wassen. Maar ik kon niet echt een wasstraat vinden...”

UITBREIDEN

Dus was het idee voor Carwash Boxtel geboren. Al bleek het krijgen van alle benodigde vergunningen en paperassen nogal een uitdaging. Nick en Lars kwamen toen uit bij Ravi Mohanlal van Rockspedia uit Den Haag. ,,We zijn juridisch gespecialiseerd, maar bieden ook een breed pakket aan andere diensten”, legt Ravi uit. ,,Hier hebben we zaken als research development, fiscale begeleiding en vergunningen geregeld. Maar ook de structuur om door te groeien. Hier zit Carwash Boxtel, maar je zou ook kunnen denken aan Carwash Rotterdam. De blauwdruk ervoor ligt klaar.”

Dat is ook de ambitie van Nick, uitbreiden met vestigingen elders. Maar voor nu heeft de start van zaterdag de eerste prioriteit. ,,Of we al getest hebben? Haha, ja natuurlijk. Er zijn hier al 76 auto’s doorheen gereden.” Momenteel wordt flink doorgepakt om alle puntjes op de i te krijgen. ,,We hebben hier bijna alleen maar met lokale ondernemers gewerkt: zelfs onze werkkleding komt van een plaatselijk bedrijf. Shop lokaal bevalt ons goed”, glimlacht Nick.

Carwash Boxtel aan de Industrieweg 2 op bedrijventerrein Ladonk opent zaterdag 18 september vanaf 08.00 uur met een speciale kortingsactie vanwege de start van het bedrijf. Vandaag is de website www.carwashboxtel.nl gelanceerd.

OP DE FOTO: Van links naar rechts: Nick Kersten, Ravi Mohanlal en Lars van Duijnhoven. Carwash Boxtel aan de Industrieweg is vanaf zaterdag geopend, vanaf 08.00 uur kunnen automobilisten er terecht. (Foto: Brabants Centrum).