Badminton bij BC'80 Blusco. De sport is snel en intensief. (Foto: Hans Verberk).
Badminton bij BC'80 Blusco. De sport is snel en intensief. (Foto: Hans Verberk). Foto: Hans Verberk

Badmintonclub roept oud-leden op voor reünie

Algemeen Centrum-Breukelen (c) Sport & Gezondheid (c) Nieuws (c)

Leden én oud-leden van Badmintonclub BC’80 Blusco hebben een feestje voor de boeg. In 2020 bestond de vereniging veertig jaar en dat viert ze zondag 10 oktober met een reünie. Medeorganisator Frans Hooijman: ,,We roepen met name oud-leden op zich aan te melden.”

Huidige leden weet de vereniging uiteraard eenvoudig te bereiken, maar niet van alle gestopte badmintonners beschikt ze nog over de juiste contactgegevens. Hooijman: ,,Die moeten zich dan ook niet gepasseerd voelen. Ze zijn allemaal welkom.” 

Wie bij de reünie wil zijn, kan zich aanmelden bij Wil van den Oetelaar via wilvandenoetelaar@gmail.com of telefoonnummer 06-10 85 55 39. Deelname kost tien euro per persoon, inclusief een hapje en een drankje. Reünisten mogen een introducé meenemen. De reünie is ‘s avonds van 19.00 tot 23.00 uur.

VERSOEPELINGEN

BC ‘80 heeft een geschikte locatie in Boxtel gevonden, al wordt die pas bekendgemaakt bij de gasten na aanmelding. Hooijman: ,,Vorig jaar zorgde corona voor uitstel, nu worden de maatregelen binnenkort waarschijnlijk verder versoepeld. Dat is gunstig voor ons. Uiteraard doen we alles zoveel mogelijk coronaproof.”

De zondag moet vooral een gezellige dag worden, vol herinneringen en anekdotes. En wie weet houdt de club er nog ‘nieuwe’ leden aan over. Hooijman: ,,We kunnen best wat aanwas gebruiken. Hoewel sinds de start van onze jeugdafdeling in 2018 vijftien jonge leden aan ons hebben gebonden.”

OP DE FOTO: Badminton bij BC’80 Blusco. De sport is snel en intensief. (Foto: Hans Verberk).