De Boxtelse clown Erico (Erik Verkooijen) treedt nog regelmatig op in zijn woonplaats. Zo ook vorig jaar op de Markt in het kader van Bruisend Centrum. (Foto: Peter de Koning, 2020).
De Boxtelse clown Erico (Erik Verkooijen) treedt nog regelmatig op in zijn woonplaats. Zo ook vorig jaar op de Markt in het kader van Bruisend Centrum. (Foto: Peter de Koning, 2020). Foto: Peter de Koning

Boxtelse clown Erico houdt groot wintercircus in Den Bosch

Algemeen Cultuur & Kunst (c) Nieuws (c)

Wintercircus Pallasso presents: The Magical Winter Edition. Onder deze noemer wordt de parkeerplaats bij Sportiom en stadion De Vliert eind december omgebouwd voor betoverende voorstellingen vol sfeer, spanning, sensatie en humor gehouden. Medeverantwoordelijk voor de organisatie is Boxtelaar Erik Verkooijen, ook bekend als clown Erico. 

Het circusevenement in de Brabantse hoofdstad is van vrijdag 17 december tot en met zondag 9 januari. ,,Dat wordt een bruisend en magisch evenement voor iedereen: jong en oud, privé of zakelijk”, laat de organisatie weten. 

Het entertainmentprogramma is naast Verkooijen ook in handen van diens collega Marcel van Leeuwen. De artiesten staan gezamenlijk bekend als de Pallasso Clowns en zullen zelf ook optreden. Bovendien kunnen bezoekers genieten van het rollerskate-duo Ferrandino, BMX-act Cycle on a Bench, trapeze-artiesten en allerlei andere spectaculaire en acrobatische optredens. 

De kosten voor een een kaartje variëren van 30 tot 55 euro, afhankelijk van de zitplaats. Voor kinderen vanaf één tot en met twaalf jaar ligt de entree vijf euro lager. Bestellen kan via www.wintercircuspallasso.nl. Op die website staan ook het programma en de tijden van de voorstellingen.

OP DE FOTO: De Boxtelse clown Erico (Erik Verkooijen) treedt nog regelmatig op in zijn woonplaats. Zo ook vorig jaar op de Markt in het kader van Bruisend Centrum. (Foto: Peter de Koning, 2020).