Bibliotheek Boxtel haakt aan bij Bockesprongen

Algemeen Cultuur & Kunst (c)

Tijdens festival Bockesprongen is er zondag 19 september ook in de bibliotheek aan de Burgakker in Boxtel een programma. Daarmee is het terrein voor de theatervoorstellingen nog groter geworden. Naast de shows en het kinderprogramma op de Markt.

In de bibliotheek komen bezoekers in een warm bad voor alle zintuigen. Theatergroep Blauw Gras creëert rustgevende werelden waar beeldend theater, gezond voedsel, natuur en vormgeving uitmonden in interactieve zintuiglijke belevingen. Deze gaan altijd over bewust worden, contact maken, aandacht hebben en een moment van rust inlassen. 

TOT RUST

Onder de noemer ‘Wortelen’ brengt Blauw Gras 19 september dan ook een rustgevende middag voor het hele gezin. Kinderen kunnen er spelen, creatieve objecten maken en zich verwonderen. Ouders laden zichzelf even op in een groene omgeving en nemen de tijd voor elkaar en hun kroost. 

Er zijn twee momenten om ‘Wortelen’ bij te wonen: om 13.00 en 15.30 uur. Gratis tickets zijn verkrijgbaar bij de informatiekraam op de Boxtelse Markt op de dag zelf. 

Meer informatie: https://huis73.op-shop.nl/905/wortelen-in-de-nazomer/vanaf/19-09-2021