Afbeelding

Platform Esch’ Perspectief houdt enquête over woonbehoeften

Algemeen Esch (c) Woningbouw

Starterswoningen, villa’s of twee-onder-een-kaphuizen, Platform Esch’ Perspectief (PEP) wil weten wat voor woonbehoeften de Esschenaren hebben. Daarom houdt de leefbaarheidsorganisatie een enquête. Zaterdag 11 september brengen vrijwilligers huis aan huis formulieren rond.

Om van zoveel mogelijk inwoners een ingevuld formulier terug te krijgen, geven de vrijwilligers de vragenlijsten persoonlijk af. Indien nodig kunnen ze de achtergrond van het onderzoek uitleggen. Er zijn extra formulieren beschikbaar voor Esschenaren met kinderen of bekenden die buiten het dorp wonen, maar er graag zouden willen terugkeren.

Zaterdag 18 september maken de vrijwilligers van PEP opnieuw hun ronde, om de vragenlijsten op te halen. Wie niet thuis is, wordt verzocht het formulier in te leveren op Leunisdijk 41C of Kollenberg 43. De enquête is anoniem. 

Door nauwkeurig in kaart te brengen hoeveel mensen of gezinnen behoefte hebben aan welk type woning in welke prijsklasse, hoopt PEP een doeltreffend advies te kunnen geven aan de gemeente Boxtel.