In het clubhuis van 't Ivoor aan de Voetboog in Boxtel wordt dagelijks gebiljart. (Foto: Hans Verberk, 2019)
In het clubhuis van 't Ivoor aan de Voetboog in Boxtel wordt dagelijks gebiljart. (Foto: Hans Verberk, 2019) Foto: Hans Verberk

Biljartvereniging ‘t Ivoor werft nieuwe leden

Algemeen Munsel/In Goede Aarde (c)

De Boxtelse biljartvereniging ‘t Ivoor telt ruim honderd leden en kan er nog meer gebruiken. De club beschikt over een goed geoutilleerd eigen biljartcentrum aan de Voetboog 14.

Bij ‘t Ivoor is ruimte voor beginnende, ervaren en herintredende biljarters. Ze kunnen op alle niveaus diverse spelsoorten als libre, bandstoten en driebanden beoefenen op negen kleine en twee grote wedstrijdtafels. Wie overweegt lid van de club te worden, kan contact opnemen met Wim Bekkers. Hij is telefonisch bereikbaar via 06-15 24 51 30 en (0411) 60 17 77 of via e-mail: cieleden@biljartivoor.nl.

Bekkers maakt aspirant-leden wegwijs. Het biljartcentrum is voor leden zeven dagen per week van 07.00 uur tot 24.00 uur toegankelijk. Meer informatie over de vereniging is te vinden op haar website www.biljartivoor.nl.

OP DE FOTO: In het clubhuis van ‘t Ivoor aan de Voetboog in Boxtel wordt dagelijks gebiljart. (Foto: Hans Verberk, 2019).