Afbeelding
Foto: Eigen collectie

Start to Run-deelnemers trainen voor Sparrenbosloop in najaar

Algemeen Sport & Gezondheid (c)

Bij atletiekvereniging Marvel in Boxtel begint zaterdag 4 september de hardloopcursus Start to Run weer. De deelnemers bereiden zich hiermee voor op de Sparrenbosloop in oktober. Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar.

Met Start to Run krijgen de deelnemers niet alleen een fysieke training, maar ook uitleg over onder meer houding en voeding. Na de cursus kunnen zij drie tot vijf kilometer hardlopen.

,,Deze serie trainingen maakt het mogelijk gezond en veilig te beginnen met hardlopen, samen met loopmaatjes uit je eigen omgeving en onder begeleiding van deskundige en ervaren trainers van AV Marvel. De lopers van de Start to Run-groepen weten zichzelf bijna altijd te verbazen”, aldus de atletiekclub.

De trainingen zijn wekelijks op zaterdagochtend, steeds om 09.30 uur. Woensdagavond is er een extra training, ook met begeleiding. Als afsluiting van de cursus krijgen de deelnemers van Marvel een toegangsbewijs voor de Unilux Sparrenbosloop in Boxtel op zondag 31 oktober. Met de hele groep werken zij samen toe naar deze afsluitende wedstrijd. 

De cursus kost 49,50 euro. Dat is inclusief de inschrijving voor deelname aan de Sparrenbosloop. Meer informatie is te vinden op de website www.avmarvel.nl.

OP DE FOTO: De deelnemers aan de Start to Run-cursus oefenen samen voor de Sparrenbosloop eind oktober. (Foto: AV Marvel).