Martin Flemminks Smid aan de bal voor hockeyclub MEP in sportpark Molenwijk. De Boxtelse hockeyers boekten hun eerste overwinning sinds de winterstop. (Foto: Hans Verberk).
Martin Flemminks Smid aan de bal voor hockeyclub MEP in sportpark Molenwijk. De Boxtelse hockeyers boekten hun eerste overwinning sinds de winterstop. (Foto: Hans Verberk). Foto: Hans Verberk

PUBLIEK WELKOM BIJ TOERNOOI IN SPORTPARK MOLENWIJK

Hockeyers MEP ontvangen topclubs 

Liefhebbers van een fraai staaltje hockey kunnen morgenavond, vrijdag 27 augustus, maar ook zaterdag en zondag hun hart ophalen bij MEP in park Molenwijk. Publiek is namelijk welkom bij het internationale De Voort Advocaten tophockeytoernooi. 

De deelnemende mannenteams zijn: MEP, HC Wien, Myra, Union, Leiden en Berkel-Enschot. De vrouwenploegen die meedoen zijn: MEP, Oss, Beuningen en Upward. Het eerste vrouwenteam van MEP opent het toernooi morgen om 19.00 uur tegen Oss. De Boxtelse mannen spelen om 20.30 uur tegen het Oostenrijkse HC Wien.

Zaterdag gaat het toernooi om 10.00 uur verder. De MEP-vrouwen komen om 14.30 uur in het veld voor hun wedstrijd tegen Beuningen. De mannen zijn om 15.30 uur aan de beurt, zij hockeyen tegen Myra.

FINALE

Op de laatste toernooidag, zondag, zijn er vanaf 11.30 uur wedstrijden. De beste nummers drie van de mannenpoules treffen elkaar, gevolgd door een partij tussen de beste nummers twee en tussen de poulewinnaars. Die laatste wedstrijd, de mannenfinale, is om 16.00 uur. De vrouwen maken zondag uit wie hun poule, en daarmee het damestoernooi, wint. MEP komt om 14.30 uur uit tegen Upward.

Het tophockeytoernooi geldt als voorbereiding op het nieuwe seizoen, dat binnenkort begint.


q Martin Flemminks Smid aan de bal voor hockeyclub MEP in sportpark Molenwijk. Spelmoment uit een competitiewedstrijd in mei 2019. (Foto: Hans Verberk).