Rafael en Patrick Kyeremeh waren afgelopen weekeinde niet weg te slaan bij de kermisattracties in Boxtel
Rafael en Patrick Kyeremeh waren afgelopen weekeinde niet weg te slaan bij de kermisattracties in Boxtel Foto: Linda van de Wiel

What’s Up Woensdag: Rafael & Patrick op de kermis

Algemeen Centrum-Breukelen (c) Nieuws (c)

We hebben er lang op moeten wachten, maar het was deze week eindelijk weer kermis in Boxtel! Hoewel sommigen het Breukelsplein en de Markt de afgelopen dagen meden, waren de broertjes Rafael en Patrick Kyeremeh niet weg te slaan bij de attracties. 

Rafael en Patrick, wat brengt jullie naar de kermis? Patrick (9): ,,De attracties natuurlijk. We gaan er elk jaar heen met papa en mama.” Rafael (10): ,,Dat klopt. We gaan een paar keer zelfs. Misschien wel elke dag. Maar alleen naar de Boxtelse kermis, we gaan niet naar Tilburg ofzo.”

Wat hebben jullie allemaal al gezien en gedaan vandaag? Patrick: ,,Ik ben al in de Rups geweest, die noemen ze hier Butterfly. En ook in de botsauto’s. Rafael en ik hebben verder eendjes gevangen. Ik heb een vet geweer gewonnen.” Rafael: ,,Kijk, ik heb hetzelfde geweer als Patrick. En ik ben ook in de Rups en de botsauto’s geweest.”

Wat willen jullie zeker nog doen? Rafael: ,,Ik wil heel graag lasergamen. Kan dat hier op de kermis eigenlijk?” Patrick: ,,Ik weet het niet. we hebben nog niet alles gezien. We zijn ook nog niet op de Markt geweest. Ik heb gehoord dat daar niet zo veel is maar ik wil er toch graag gaan kijken.” Rafael: ,,Ik hoop heel erg dat we daar kunnen lasergamen, want ik ben daar heel goed in. En ik wil graag veel speelgoed winnen. Daar houd ik van. Ik ga geen snoep kopen, dat is niet goed voor mijn tanden.” Patrick: ,,Ik wel hoor. En ik weet wat ik nog meer wil doen. een gratis ritje in de Rups winnen. Je wint als je de flos te pakken hebt. Ik hoop dat het lukt.”

Wat is jullie favoriete attractie? Patrick: ,,De Rups! Die gaat vooruit én achteruit. En er gaat een doek overheen.” Rafael: ,,Ik vind de botsauto’s het leukst. Ik ga altijd samen met Patrick. Er staat coole muziek op en we rijden zo hard mogelijk rondjes en botsen keihard tegen iedereen aan. Maar er wordt ook tegen ons aangebotst hoor. ik heb een beetje pijn aan mijn nek omdat er twee karretjes tegelijk tegen ons aan knalden.” (Foto: Linda van de Wiel)