Tot op heden deden zich geen incidenten voor tijdens de Boxtelse kermis, meldt burgemeester Ronald van Meygaarden. (Foto: Bas van den Biggelaar, april 2021).
Tot op heden deden zich geen incidenten voor tijdens de Boxtelse kermis, meldt burgemeester Ronald van Meygaarden. (Foto: Bas van den Biggelaar, april 2021). Foto: Basman Creëert - Bas van den Biggelaar

‘Kermis verloopt zonder problemen’

Algemeen Centrum-Breukelen (c) Nieuws (c)

De Boxtelse kermis is zonder problemen verlopen. Er zijn geen incidenten voorgevallen en via het extra cameratoezicht zijn geen ongeregeldheden opgemerkt, zo meldde burgemeester Ronald van Meygaarden vanmorgen.

De kermis duurde tot en met woensdag 24 augustus middernacht. Op de Markt was vooral kindervermaak te vinden en waren de terrassen ruim opgezet. Maar de meeste attracties stonden op het omheinde Breukelsplein, waar maximaal zevenhonderd mensen werden toegelaten. Om grotere toestroom te voorkomen, konden de poorten worden gesloten. De controle van het bezoekersaantal verliep volgens de burgemeester prima. Het is volgens hem niet nodig geweest de hekken te sluiten omdat het te druk werd. 

SFEER

Van Meygaarden bezocht de kermis ook: ,,Er hing een prettige sfeer. De kermis was echt iets waar Boxtel op dit moment behoefte aan had. Ik ben blij dat we hier als gemeente aan mee konden werken. De Boxtelse bevolking had dit verdiend.”