Afbeelding
Foto: Jan Hermens

GRATIS TOERNOOI JBV DE WALNOOT


BELL-dorpen strijden in duo's om boulestrofee

Jeu-de-boulesvereniging De Walnoot houdt zaterdag 25 september een toernooi voor alle inwoners van Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde. Dit doet de club op verzoek van stichting BELL, die zich inzet om Esschenaren welkom te heten in de gemeente Boxtel. Dat gebeurt met de hulp van verschillende clubs en organisaties, waaronder deze sportieve activiteit.

De Walnoot haakt nodigt iedereen uit om in tweetallen (doubletten) 'de ballen te kruisen'. Dit toernooi vindt plaats op de accommodatie van de jeu-de-boulesclub aan de Selissenwal 25. De vereniging zorgt hierbij voor het nodige spelmateriaal zodat iedereen mee kan doen.

Alle deelnemers spelen minimaal vijf wedstrijden. Daarnaast biedt De Walnoot ruimte om met elkaar kennis te maken onder het genot van een hapje en een drankje. Aan het einde van de dag wordt de BELL-trofee uitgereikt aan de winnaars van het toernooi.

Het dorpenevenement begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur waarna de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Geïnteresseerden kunnen zich nu al inschrijven voor het gratis toernooi door een e-mail te sturen met de namen van de spelers en een telefoonnummer naar kruisendeballen.jbvdewalnoot@gmail.com.

Meer informatie is te vinden op: www.jbvdewalnoot.nl.

Op de banen van JBV De Walnoot staat 25 september niets meer of minder dan de BELL-trofee op het spel.

Afbeelding