Afbeelding
Foto: HCB

Houten race-auto’s maken tijdens Zomerclubweek

Algemeen Centrum-Breukelen (c) Cultuur & Kunst (c) Nieuws (c)

Na een aantal succesvolle HCB-Zomerclubweken breekt vanaf maandag 23 augustus de vierde en laatste week aan. Die dag maar ook op woensdag 25 augustus staan in totaal zes verschillende workshops op het programma. 

Twee van de workshops op maandag starten om 09.30 uur en duren de hele dag. Zo kunnen deelnemers werken aan een eigen houten race-auto, leuk als presentje voor bijvoorbeeld kleinkinderen. Ook start er een klas met zogeheten ‘bookart’. Een oud drukwerk wordt daarin omgetoverd tot prachtig kunstwerk. Iets korter duurt de zangklas, die om 13.30 uur aftrapt.

Woensdag komen wandelaars aan hun trekken. Dan wordt er een dagtocht van vijftien kilometer gehouden, inclusief lunch, die om 09.30 uur begint. Om 13.00 start de schilderklas en een half uur later kunnen geïnteresseerden decoraties maken met materialen uit de natuur. Prijzen voor deelname variëren van 4 tot en met 17,50 euro, abonnementshouders betalen meestal enkele euro’s minder of niets. Prijzen en aanmelden via www.hobbycentrumboxtel.nl onder de speciale HCB-Zomerclub-button. (Foto: HobbyCentrum Boxtel).