Kort Nieuws


Brocantemarkt Luissel

Dagrecreatielocatie D'n Hop in de Boxtelse buurtschap Luissel houdt zondag 29 augustus de derde editie van Bric-à-Brac, een gratis toegankelijke markt vol brocante. Vanuit twintig kramen worden tussen 10.00 en 16.00 uur curiosa en andere leuke spullen verkocht. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook voor kinderen is er vertier. Het koor Encore vertolkt Franse chansons.

Dubbeltjesmarkt Boxtel

Kinderen kunnen woensdag 1 september tussen 14.00 en 16.00 uur tweedehands spulletjes verkopen vanaf een kleedje tijdens de dubbeltjesmarkt van Kinderboerderij Boxtel. Zij dienen zich aan te melden op de dag zelf. Dan krijgen ze een plek in de generatietuin aan het Apollopad aangewezen.

Kofferbaksale Liempde

Buurtvereniging Looeind herstart haar kofferbaksale nadat vorig jaar noodgedwongen overgeslagen moest worden. De verkoop op D'n Tip aan de Barrierweg vindt plaats op zondag 5 september en duurt van 10.00 tot 13.30 uur. Deelnemers aan dit evenement kunnen zich aanmelden via de website kofferbaksale-liempde.nl

Kofferbaksale Esch

Carnavalsvereniging 't Bacchuscorps in Esch houdt zondag 12 september tussen 09.00 en 15.00 uur haar jaarlijkse kofferbakverkoop aan de Haarenseweg 32. Verkopers kunnen zich inschrijven en betalen tien euro voor een personenwagen, 12,50 euro voor een caddy, SUV of minibus en 17,50 voor een bestelbus. Een aanhanger kost extra: vijf euro (enkele as) of 7,50 euro (dubbele as). Meer informatie via 06-20 95 28 48 (alleen avonduren) of via: siermetaaltimmermans@zonnet.nl.