Op Vakantie Met Dirk Scheele is een muziekprogramma voor kinderen van twee jaar en ouder. (Foto: Gerhard Witteveen).
Op Vakantie Met Dirk Scheele is een muziekprogramma voor kinderen van twee jaar en ouder. (Foto: Gerhard Witteveen). Foto: Gerhard Witteveen

VOORSTELLINGEN NOORDKADE VEGHEL


Theater aan het Water: lachen en swingen

Theater De Blauwe Kei in Veghel presenteert deze zomer op de Noordkade voorstellingen in de buitenlucht. Komend weekeinde vormen de hilarische Summer Comedy Night en een kinderconcert van Dirk Scheele het programma van Theater aan het Water.

Tijdens de Summer Comedy Night op zaterdag 14 augustus maken diverse stand-uppers messcherpe, gortdroge en inventieve grappen. Wie er op het podium staan is vooralsnog een verrassing. 

KINDERMUZIEK

Zondag 15 augustus gaat de vrolijke kinderpopster Dirk Scheele samen met de jeugd los op zijn bekende zomerhits. 'Op Vakantie Met Dirk Scheele' (2+) is een zonnig vakantiepopconcert in de buitenlucht voor jong en oud. 

Tot en met zondag 29 augustus staan nog optredens op het programma van Theater aan het Water, waaronder van cabaretier Steven Brunswijk en rasartieste Ellen ten Damme. Het gehele programma is te vinden op www.blauwekei.nl/theateraanhetwater.