Supermarktondernemer Ronald van der Horst is in zijn nopjes. ,,We zijn hier bijzonder trots op. Dit is echt een kroon op het harde werk van ons allemaal."
Supermarktondernemer Ronald van der Horst is in zijn nopjes. ,,We zijn hier bijzonder trots op. Dit is echt een kroon op het harde werk van ons allemaal." Foto: Pål Jansen

Van der Horst trots op uitverkiezing Plus

Algemeen Selissenwal (c) Nieuws (c)

De Plus is uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland. Ronald van der Horst, die de Boxtelse winkel aan de Van Beekstraat exploiteert, is trots op de uitverkiezing. ,,Dit is voor ons dé prijs om te winnen omdat het gaat over het totaalbeeld wat klanten van Plus hebben.”

De landelijke verkiezing wordt sinds jaar en dag georganiseerd door de Nederlandse tak van het marktonderzoeksinstituut GfK, een van oorsprong Duits bureau dat wereldwijd actief is. Landelijk kreeg de Plus-formule een 7,74 en kreeg daarbij overall de beste score. GfK meet twee keer per jaar de klanttevredenheid van de Nederlandse supermarkten. Er wordt onder meer gekeken naar prijs, kwaliteit, assortiment, uitstraling en klantvriendelijkheid. ,,Uitschieters daarbij zijn onder andere de vriendelijkheid van het personeel, de beschikbaarheid van de producten en de winkeluitstraling”, stelt de jury van GfK. 

Supermarktondernemer Van der Horst is in zijn nopjes. ,,We zijn hier bijzonder trots op. Dit is echt een kroon op het harde werk van ons allemaal.”