De leden van het jeugdbestuur van JVW Liempde lieten zich tijdens de knutseldag in voorbereiding op de activiteitenweek eind augustus/begin september al van hun creatiefste kant zien. (Foto: Eigen collectie).
De leden van het jeugdbestuur van JVW Liempde lieten zich tijdens de knutseldag in voorbereiding op de activiteitenweek eind augustus/begin september al van hun creatiefste kant zien. (Foto: Eigen collectie). Foto: JVW Liempde

Goede voorbereiding op jeugdvakantieweek Liempde

Algemeen Liempde (c) Cultuur & Kunst (c)

Het duurt nog wel een maand, maar een goede voorbereiding is het halve werk. De organisatie en het jeugdbestuur van de kindervakantieweek Liempde hield vorige week daarom een knutseldag. Daar werd alvast werk gemaakt van de aankleding voor het terrein dat dinsdag 31 augustus open gaat.

Het thema van de kindervakantieweek in Liempde is dit jaar ‘op safari in de jungle’. En dus krijgt het evenement een groene uitstraling. ,,Hier kunnen we onszelf aardig op uitleven. We hebben onder andere jungledieren en palmbomen gemaakt van hout”, laat medeorganisator Marleen van Gerven weten.

Tijdens de klusdag werd tevens de nieuwe opbergcontainer van een frisse lik verf voorzien. Deze heeft de organisatie aan kunnen schaffen via het Wijkorgaan Liempde. ,,Daar zijn we hen enorm dankbaar voor. De container hebben we al aardig kunnen pimpen”, aldus Van Gerven.

BOUWDORP

Met het zelf fabriceren van de aankleding voor het terrein bij jeugdhuis Pius X aan de Heidonk, zijn de voorbereidingen dus in volle gang. Liempdse kinderen krijgen van dinsdag 31 augustus tot en met vrijdag 3 september een druk programma voorgeschoteld en gaan natuurlijk aan de slag met het zelf bouwen van hutten, gemaakt van pallets en planken. Zo is er een zeskamp, zijn er spelletjes en op de laatste dag komen ouders natuurlijk weer de bouwwerken van hun kroost bekijken.

OP DE FOTO’S: De leden van het (jeugd)bestuur van JVW Liempde lieten zich tijdens de knutseldag in voorbereiding op de activiteitenweek eind augustus/begin september al van hun creatiefste kant zien. (Foto: Eigen collectie).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding