In de voetbalkantine van DVG kunnen ze nog wel wat medewerkers gebruiken.
In de voetbalkantine van DVG kunnen ze nog wel wat medewerkers gebruiken. Foto: eigen collectie

Voetbalclub DVG Liempde zoekt kantinemedewerkers

Algemeen Liempde (c) Sport & Gezondheid (c)

Net als bij veel andere verenigingen leeft ook bij de Liempdse voetbalclub DVG de hoop dat na de zomervakantie de competitie als vanouds kan worden opgestart en dat coronabeperkingen niet meer nodig zijn. Dat zou niet alleen betekenen dat er weer volop gesport wordt, maar ook de deuren van de kantine open gaan. Daarvoor heeft de club echter wel nieuwe medewerkers nodig op zaterdagen en zondagen. 14-plussers kunnen meehelpen in de keuken, 18-plussers achter de bar.

De weekenddiensten duren van 08.30 tot 13.00 en van 13:00 uur tot 18.00 uur. Bij speciale activiteiten kunnen deze tijden iets afwijken. Horeca-ervaring is prettig maar zeker niet vereist. Nieuwe medewerkers krijgen bij DVG de fijne kneepjes van het kantinewerk aangeleerd door een groep enthousiaste en ervaren kantinemedewerkers. Zeker voor jongeren die later op zoek willen naar een baantje in de horeca is het een mooie leerplaats, stelt de voetbalclub. 

De medewerkers hebben recht op een vrijwilligersvergoeding per gewerkt uur. ,,Ook al kan iemand maar eenmaal per maand een dienst draaien, dan nog helpt die persoon de club heel erg vooruit”, aldus een woordvoerder van de club. 

Belangstellenden kunnen reageren via e-mail: personeeldvgliempde@gmail.com of telefoonnummer 06-53 63 45 04.