Afbeelding
Foto: Hans van Doorn

Feestelijke kien bij zilveren AquaVaria

Algemeen Selissenwal (c) Nieuws (c)

Het was zaterdag een feestelijke kienmiddag in gemeenschapshuis De Walnoot. Niet voor niets, want de organiserende stichting AquaVaria vierde haar 25-jarig bestaan.

Wim van de Langenberg en Lia van de Langenberg (geen familie) werden in de bloemen gezet. De kienmiddagen in De Walnoot staan onder hun leiding. Met de opbrengsten van de regelmatig gehouden bingoavonden van AquaVaria, voorheen ook bekend als Daphnia, worden negen aquariums onderhouden. 

VERPLEEGHUIZEN

De waterbassins staan op bijzondere locaties, namelijk de Boxtelse verpleeghuizen. Vier in Liduina, evenzoveel in het Wereldhuis en eentje in Simeonshof. ,,Bewoners raken erg rustig en ontspannen van het kijken naar de vissen. Dat doet me goed en is mijn stimulans om door te gaan’”, zei Wim van de Langenberg op 8 juli in een interview met deze krant in het kader van het jubileum. Daarbij gaf hij aan nog zeker tien jaar ‘bij te tekenen’. 

Tijdens de festiviteiten werd er een nostalgische ronde gehouden met een oude bingomolen en kregen winnaars net als vroeger boodschappen als prijzen. Ook genoten de deelnemers van koffie met gebak.

OP DE FOTO: Volop belangstelling was er zaterdag voor de zilveren jubileum-middag van stichting AquaVaria in gemeenschapshuis De Walnoot. (Foto: Hans van Doorn).

Afbeelding
Afbeelding