Afbeelding
Foto: Rens van den Elsen

SPECIALE BBQ-AVOND ONS CAFÉ SUCCES

Vaders en hun zonen genieten van vlees


RENS VAN DEN ELSEN

Een terras vol hongerige en dorstige carnivoren, het overgrote deel mannen. De vader-zoon barbecue die uitbater Michel van de Sande van Ons Café in Esch woensdagavond had georganiseerd, smaakte voor de bezoekers naar meer.

De culinaire activiteit was opgezet om het startende bedrijfje van dorpsgenoot Giel Mommers wat onder de aandacht te brengen: speckneck.nl. Een online slagerij voor hoogwaardig (barbecue)vlees. De Esschenaar is trots dat Van de Sande hem helpt door de barbecue-avond te houden. ,,Het is nu nog een extra project naast mijn vaste werk. Ik hou van lekker vlees en in coronatijd bedacht ik me dat ik daar wel wat meer mee kon doen. Het is dus een uit de hand gelopen hobby. Wie weet waar het toe leidt", vertelt Mommers na afloop.

De bezoekers, voornamelijk vaders en hun zonen omdat de activiteit voor die doelgroep werd promoot, kregen vijf verschillende stukken vlees voorgeschoteld. Van een hamburger tot een malse biefstuk. Ons Café zorgde voor salade en brood.


p Giel Mommers (midden) schakelde voor de barbecue bij Ons Café twee vrienden in om te helpen. (Foto: Rens van den Elsen).