Ierse sessie verzet naar september

Algemeen Agenda

De eerste Ierse sessie in Ons Café in Esch zou 18 juli plaatsvinden, maar door de coronamaatregelen zag de organisatie zich genoodzaakt de muzikale bijeenkomst te verschuiven. 15 augustus zou de nieuwe datum worden, maar ook dat moment komt te vroeg.

De organisatie heeft nu besloten de Ierse sessie  te houden op zondag 19 september, van 13.30 tot circa 17.00 uur. De persconferentie van demissionair premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge is op 13 augustus. Twee dagen is kort dag om belangstellenden op de hoogte te brengen van het al of niet doorgaan van de Ierse muziekmiddag, vandaar de keuze om bij voorbaat uit te wijken naar september.

Locatie is Ons Café in Esch. Liefhebbers kunnen er terecht om Ierse ballads te spelen en zingen. Muzikanten die gitaar, viool, accordeon, tin-whistle, bodhran, harp of ander instrument bespelen dat gangbaar is in de muziek van het groene eiland, zijn welkom, net als mensen die mee willen zingen met de liederen die doordrenkt zijn van liefde, weemoed en donker bier.