Afbeelding
Foto: Eigen collectie

Sprookjes komen tot leven in De Serenade Liempde

Algemeen

Twee mooie sprookjes staan zondag 17 oktober vanaf 14.00 uur op de rol in De Serenade. Kinderen worden meegevoerd door de vertel- en theaterkunsten van Nick van der Veer in het sociaal-cultureel centrum aan de Oude Dijk 117 in Liempde.

De gepensioneerd onderwijzer brengt met het Verteltheater 17 oktober twee voorstellingen waarbij hij gebruik maakt van zelf ontworpen decorstukken en rekwisieten. De optredens zijn geschikt voor ‘oudste kleuters’ tot en met 10- en 11-jarigen.

SCHOENMAKER

Tijdens de eerste show van dertig à veertig minuten neemt hij de kinderen mee in de wereld van De Schoenmaker en de Dwergen. Hierna wordt het decor even omgebouwd en worden de kinderen getrakteerd op ranja. Vervolgens brengt van der Veer gedurende dertig minuten het sprookje van De Gelaarsde Kat tot leven. Ouders die hun kind begeleiden, kunnen zelf ook weer even wegdromen tijdens sprookjes van weleer.
De entree bedraagt 2,50 euro per persoon. Kinderen krijgen tijdens de pauze ranja. Tickets zijn te bestellen via de website: www.deserenade.nl. De organisatie zal in verband met eventuele corona, de juiste maatregelen treffen en ook het luchtcirculatiesysteem is coronaproof. Begin dit jaar is er een nieuw ventilatiesysteem aangelegd in De Serenade, waarmee continu verse lucht van buitenaf wordt aangevoerd. (Foto: eigen collectie).