Natasja Willems en Marc van den Biggelaar .(Foto: Paul Melis).
Natasja Willems en Marc van den Biggelaar .(Foto: Paul Melis). Foto: Paul Melis

Ondernemers steunen collega José Gerrits met inzamelactie voor LS

Algemeen Centrum-Breukelen (c) Boxtel Oost (c) Nieuws (c)

Het verhaal van onderneemster José Gerrits van Per Tutti Lingerie, die te kampen heeft met vulvakanker, liet een behoorlijke indruk achter bij ondernemers Natasja Willems (Natasja Fashion) en Marc van den Biggelaar (DA drogist). Zij zamelen nu geld in voor stichting Lichen Sclerosus (LS) met een lotenactie.

LS is een huidaandoening rond de geslachtsdelen. Bij de Essche José Gerrits heeft dit zelfs geleid tot vulvakanker. Zij vertelde vorige week haar verhaal in deze krant om hier aandacht voor te vragen. De aandoening wordt vaak verward met een schimmelinfectie waardoor behandelingen te lang op zich laten wachten. De onderneemster heeft daarom in haar lingeriezaak aan de Rechterstraat folders met informatie beschikbaar. Ook verkoopt zij geschikt (katoenen) ondergoed voor LS, maar ook andere huidziektes en -infecties. De opbrengst gaat naar onderzoek voor de ziekte. 

Gerrits krijgt veel bijval. Ondernemers Van den Biggelaar en Willems, die het pand van haar kledingwinkel deelt met onder meer de lingeriezaak, houden een lotenactie waarvan de opbrengst volledig naar stichting LS gaat. 

Bij Natasja Fashion kunnen consumenten een lot voor twee euro kopen. DA Van den Biggelaar stelt drie goodybags beschikbaar en drie geurtjes. Bij Natasja Fashion en Per Tutti kunnen deelnemers lingerie, kleding en zelfs een complete make-over winnen. ,,We hopen dat meer ondernemers de krachten willen bundelen om geld in te zamelen voor dit goede doel”, stellen de ondernemers.

OP DE FOTO: Ondernemers Natasja Willems en Marc van den Biggelaar zijn een lotenactie gestart om geld in te zamelen voor stichting LS. (Foto: Paul Melis).