Wordt de Olympische toto in Bar Becoloth net zo spannend als de Top 2000-quiz in 2019? Of misschien nog wel spannender? Er zijn in ieder geval genoeg medaillekandidaten die deelnemers kunnen raden... (Foto: Gerard Schalkx, 2019)
Wordt de Olympische toto in Bar Becoloth net zo spannend als de Top 2000-quiz in 2019? Of misschien nog wel spannender? Er zijn in ieder geval genoeg medaillekandidaten die deelnemers kunnen raden... (Foto: Gerard Schalkx, 2019) Foto: Gerard Schalkx

Café Becoloth houdt toto voor Olympische Spelen

Algemeen Centrum-Breukelen (c) Sport & Gezondheid (c) Nieuws (c)

Café Becoloth aan de Rozemarijnstraat staat vanaf vrijdag 23 juli in het teken van de Olympische Spelen die dan beginnen in Tokio. Onder meer met een speciale Olympische toto krijgen liefhebbers van alle sporten de kans hun kennis te etaleren en zelf te ‘gaan voor goud’.

Deelnemers dienen te voorspellen hoeveel medailles (en van welke kleur) Team Nederland straks totaal mee terug uit Japan neemt. Maar zij kunnen ook voorspellingen doen over hoe het Nederlandse sporters vergaat in het land van de Rijzende Zon. Bijvoorbeeld of Sifan Hassan inderdaad met twee keer goud op het podium zal staan, of juist de handbaldames er net naast grijpen. Dat geldt ook voor de zeilers, roeiers, judoka’s, turners en voetbalsters, net zoals voor Anna van der Breggen en Bauke Mollema. Het goud kan zich zo maar opstapelen.

PRIJZENPOT

Liefhebbers die een gokje willen wagen, kunnen de Olympische toto verkrijgen aan de bar bij Becoloth. Deelnemen kost vijf euro. De winnaar krijgt de helft van de totale prijzenpot. De nummer twee krijgt 30 procent en wie ‘brons’ pakt, wint een tiende van het geheel. Zelfs de nummer laatst heeft prijs: ook die wint 10 procent.

OP DE FOTO: Wordt de Olympische toto in Bar Becoloth net zo spannend als de Top 2000-quiz in 2019? Of misschien nog wel spannender? Er valt in ieder geval genoeg te gissen want Nederlandse medaillekandidaten zijn er in overvloed... (Foto: Gerard Schalkx, 2019)