HCB biedt plek voor ontmoeting en gesprek

Algemeen Agenda

Onder leiding van theoloog Nico Bulter kunnen senioren elkaar deze zomer ontmoeten in HobbyCentrum Boxtel. De gesprekken vinden plaats op vrijdag 23 juli, dinsdag 27 juli, woensdag 4 augustus en maandag 16 augustus van 10.00 tot 11.30 uur. 

Het thema van deze vier gesprekken is: wat betekent de coronatijd voor jou? Bulter weet het als volgt te verwoorden: ,,Ik merk dat ik in deze tijd aan iemand die ik lang niet heb gezien, als eerste vraag: β€˜En… ben je de coronatijd goed door gekomen? Ben je gezond gebleven?’ En dan volgt daarna een heel gesprek over onze ervaringen, verdrietigheden, maar ook het positieve van de coronatijd. Wat blijkt? We zijn er nog vol van. Het afgelopen jaar was intens, soms verdrietig en bij tijd en wijle eenzaam. Maar deze periode heeft ook zo haar positieve kanten.”

AANMELDEN

Bulter gaat tijdens de bijeenkomsten met de bezoekers in gesprek over deze bijzondere tijd in ons leven. Aanmelden is mogelijk voor een of meerdere datums. Deze dienen deelnemers te vermelden bij de inschrijving. De kosten bedragen 6 euro per keer, inclusief koffie/thee. 

Meer informatie staat op www.hobbycentrumboxtel.nl.