Ontwikkel creatief schrijfproces bij Kunstcafé Coupé

Algemeen Cultuur & Kunst (c) Nieuws (c)

Docent Irma Uhlenbusch start woensdag 8 september met een creatieve schrijfworkshop bij Kunstcafé Coupé aan het Stationsplein in Boxtel.

Deelnemers gaan direct aan de slag in de tien weken durende cursus. Volgens de docent valt het niet altijd mee om woorden op papier te krijgen, ook al zit je hoofd vol verhalen en poëzie. ,,Het is fijn om daar met anderen aan te werken, om je te laten inspireren door gekke opdrachten, door bestaande teksten en door elkaar”, aldus Uhlenbusch.

In deze cursus ligt de nadruk op het oefenen vanuit nieuwe invalshoeken. ,,Laat die woordenstroom maar kabbelen, de verhalen maar opborrelen en stel je open voor alle associaties die zich aandienen”, geeft de schrijfster aan.

De cursisten werken in kleine groepjes, waardoor er veel aandacht is voor elkaars werk. Dat werkt volgens Uhlenbusch ook inspirerend. Enthousiasme en bereidheid om nieuwe taalelementen te onderzoeken, zijn voldoende om aan de workshop mee te doen.

De kosten bedragen 135 euro voor tien lessen. Die worden vanaf 8 september wekelijks gegeven van 14.00 tot 16.00 uur in het Kunstcafé. Meer informatie en opgave via telefoonnummer 06-10 66 43 94 of e-mail: irma.uhlenbusch@gmail.com.