Een 27-tal ondernemers van Ladonk sprak onlangs over de toekomst van het bedrijventerrein aan de hand van een tweetal thema's. (Foto: eigen collectie).
Een 27-tal ondernemers van Ladonk sprak onlangs over de toekomst van het bedrijventerrein aan de hand van een tweetal thema's. (Foto: eigen collectie). Foto: Eigen collectie

Ondernemers praten over veiligheid en bereikbaarheid Ladonk

Algemeen Economie (e) Nieuws (c)

De eerste dialoogsessie die de werkgroep Klankbord Ladonk onlangs hield, is enthousiast ontvangen. Een 27-tal ondernemers met een zaak op het Boxtelse bedrijventerrein, kwam naar de bijeenkomst die werd gehouden bij Blusco. De aanwezigen spraken zo’n drie uur over veiligheid en bereikbaarheid. ,,De avond is een vruchtbare bodem voor de toekomst”, stelt Ton Jonkers van de klankbordgroep.

De bijeenkomst was de eerste in een reeks waarin ondernemers en andere belanghebbenden hun kennis, inzichten en ervaringen kunnen delen. De deelnemers maakten met elkaar inzichtelijk wat de stand van de regio is op het gebied van veiligheid en bereikbaarheid en gingen hierover met elkaar in gesprek. Wethouders Mariëlle van Alphen van economie en participatie en Fred van Nistelrooij van mobiliteit, infrastructuur en openbare ruimte waren ook aanwezig. Zij hebben zich vooral laten informeren en geluisterd naar de standpunten van de aanwezigen die vrijwel alle sectoren op het bedrijventerrein vertegenwoordigden.

,,Naast dat we elkaar weer konden ontmoeten, was het doel van de avond om te discussiëren over het toekomstbestendig maken van Ladonk. Er was een levendig gesprek en er kwamen ook nieuwe onderwerpen op tafel. Al met al een geslaagde opzet dus”, geeft Jonkers aan.

PRIORITEITENLIJSTJE

Klankbord Ladonk gaat met de aangedragen punten aan de slag en komt met een prioriteitenlijstje. Dat wordt opgepakt met de deelnemers ,,De klankbordgroep faciliteert en ondersteunt hierin waar mogelijk’’, aldus Jonkers. 

In het najaar volgt een nieuwe sessie. Dan komen duurzaamheid en toekomstbestendigheid aan bod. Ondernemers kunnen zich hiervoor aanmelden via info@klankbord-ladonk.nl. Meer informatie over de thema’s die nog aan bod komen is te vinden op www.klankbord-ladonk.nl.

OP DE FOTO: Een 27-tal ondernemers van Ladonk sprak onlangs over de toekomst van het bedrijventerrein aan de hand van een tweetal thema’s. (Foto: eigen collectie).