Afbeelding
Foto: Jan van der Steen

Jeugd ODC sluit vreemd sportseizoen plezierig af

Algemeen Sport & Gezondheid (c) Selissenwal (c) Nieuws (c)

Het was niet bepaald een optimaal sportseizoen, ook niet voor de jeugdspelers van ODC. Dus zette de club zaterdag alles op alles voor een gezellige en plezierige afsluiting van het voetbaljaar. Alle jeugdleden van de Kidsclub en Mini’s tot en met MO13 en JO15 kwamen naar sportpark Wagenaars voor een zonnige voetbaldag.

Naast voetbalwedstrijdjes werd er ook een heuse achtkamp voltooid. De kinderen moesten hun skills en teamwork combineren om spellen als biljartvoetbal, op de stropdas en natuurlijk een stormbaan zo goed mogelijk te voltooien. De zweetdruppels vloeiden rijkelijk, maar gelukkig was er volop ranja en zorgde ook het sponzenspel voor verkoeling. Dat soms de waterslang niet goed op een emmer gericht werd, was natuurlijk puur toeval…

Na dit vreemd verlopen seizoen is gezelligheid veel belangrijker dan winnen. Gelukkig mocht de kantine weer open en dat droeg bij aan een goede sfeer. Ook werd er volop bijgepraat. Om alle deelnemers als winnaars te belonen, kreeg iedereen na afloop een snoepzak en zonnebrandcrème. Zo verzorgt ODC zijn leden ook tijdens een zonnige zomer en wenst iedereen een fijne schoolvakantie en tevens een aankomend seizoen. 

Ook interesse om mee te voetballen bij ODC? Kijk op de webpaginawww.odcvoetbal.nl/info/lid-worden voor meer informatie.

OP DE FOTO’S: Mascotte Ducky van voetbalclub ODC droeg bij aan de gezellige sfeer onder de jeugdvoetballers in sportpark Wagenaars. Daar werd het vreemde sportseizoen toch nog gezellig afgesloten. Daarnaast stonden er stormbanen, was er een sponzenspellen en werd er natuurlijk ook fanatiek gevoetbald door de talenten van ODC. (Foto’s: Jan van der Steen).

Afbeelding
Afbeelding