Voorzitter Bart Toemen van JRC Ducks kreeg de eer om de eerste pitch te verrichten van het honk- en softbalseizoen voorafgaand aan de wedstrijd van de mannen tegen De Hazenkamp uit Nijmegen. (Foto: Hans Verberk).
Voorzitter Bart Toemen van JRC Ducks kreeg de eer om de eerste pitch te verrichten van het honk- en softbalseizoen voorafgaand aan de wedstrijd van de mannen tegen De Hazenkamp uit Nijmegen. (Foto: Hans Verberk). Foto: Hans Verberk

Regenbui verpest eerste thuisduel honkballers Ducks

Algemeen Sport & Gezondheid (c) Nieuws (c)

Het zat de honkballers van JRC Ducks niet mee. Mochten ze zondag eindelijk weer aantreden voor het thuispubliek tegen het tweede team van De Hazenkamp uit Nijmegen, werkte het weer tegen. Een flinke plensbui liet de eerste thuiswedstrijd letterlijk in het water vallen. Gelukkig kon een andere belangrijke openingshandeling nog wel doorgaan...

Traditiegetrouw wordt aan de start van ieder seizoen bij de eerste thuiswedstrijd de competitie in gang gezet met een ceremoniële ‘first pitch’. Zondag stond Bart Toemen op de werpheuvel: hij zwaait af als voorzitter van de Boxtelse honk- en softbalvereniging. De pot houden beide teams echter nog tegoed. De wedstrijd moest na slechts tien minuten worden stilgelegd door de hevige regenval. Niet veel later werd het duel afgelast.


OP DE FOTO: Voorzitter Bart Toemen van JRC Ducks kreeg de eer om de eerste pitch te verrichten van het honk- en softbalseizoen voorafgaand aan de wedstrijd van de mannen tegen De Hazenkamp uit Nijmegen. (Foto: Hans Verberk).