Afbeelding
Foto: Peter de Koning

Kofferbakverkoop van Bacchuscorps in Esch

Algemeen Esch (c) Nieuws (c)

Carnavalsvereniging Bacchuscorps in Esch pakt zondag 12 september groot uit met haar kofferbakverkoop. Tussen 09.00 en 15.00 uur zal er naar verwachting weer een groot festijn zijn aan de Haarenseweg.

De Essche snuffelmarkt trekt jaarlijks, met uitzondering van 2020 toen het evenement werd gecanceld vanwege corona, circa achthonderd bezoekers. Die speuren naar verborgen schatten bij de om en nabij honderd deelnemers. 

De inschrijvingen voor verkopers zijn intussen van start gegaan. Zij kunnen een ruime standplaats huren. Kosten bedragen 10 euro voor een personenwagen, 12,50 euro voor een caddy, SUV of minibus-formaat en 17,50 voor een bestelbus. Wie een aanhanger erbij wilt plaatsen, betaalt 5 euro extra voor een oplegger met enkele as of 7,50 voor een dubbele as. Sanitair is aanwezig.

AANMELDEN

Meer informatie over deelname is telefonisch verkrijgbaar via telefoonnummer 06-20 95 28 48, dagelijks bereikbaar tussen 18.00 en 21.00 uur. Aanmelden kan ook via dat nummer of door een e-mail te sturen naar siermetaaltimmermans@zonnet.nl.

Het evenement is ter hoogte van de Haarenseweg 32. Toegang bedraagt twee euro voor dertien jaar en ouder. Jongere bezoekers mogen gratis naar binnen. Ook parkeren is kosteloos.

OP DE FOTO: De kofferbaksale van carnavalsvereniging Bacchuscorps in Esch wordt jaarlijks door honderden mensen bezocht, zo ook in 2019. (Foto: Peter de Koning).