Harry Hendriks (links) en bassist Eric Coenen schotelden de luisteraars een heerlijk muzikaal avondje voor. (Foto: Bas van den Biggelaar).
Harry Hendriks (links) en bassist Eric Coenen schotelden de luisteraars een heerlijk muzikaal avondje voor. (Foto: Bas van den Biggelaar). Foto: Basman Creëert - Bas van den Biggelaar

Intiem muzikaal avondje met Hendriks en Coenen

Algemeen Centrum-Breukelen (c) Cultuur & Kunst (c) Nieuws (c)

In de intieme setting van Kunstcafé Coupé stonden de Boxtelse singer-songwriter Harry Hendriks met bassist Eric Coenen van donderdag tot en met zaterdag zes maal op de planken.

Er zijn weer volop culturele en kunstzinnige activiteiten in het café aan het Stationsplein. Zo treedt iedere derde zondag van de maand Max van der Weerden op in het kader van Zalige Zondag. De eerstvolgende optredens zijn 18 juli en 15 augustus, telkens tussen 14.30 en 17.00 uur. Hij speelt op keyboard en zingt rustige soul-, pop- en jazznummer. 

Daarnaast zijn er workshops close harmony zingen van Karin Tooren. Hoewel deze voor de komende weken al zijn volgeboekt, kan deelnemen op een later moment nog altijd. Aanmelden is mogelijk via www.tooren.nl/contact.

OP DE FOTO: Harry Hendriks (links) en bassist Eric Coenen schotelden de luisteraars een heerlijk muzikaal avondje voor. (Foto: Bas van den Biggelaar).