Afbeelding
Foto: Albert Stolwijk

Combinatie95 naar Esch voor Willibrordusschool

Algemeen Esch (c) Nieuws (c)

Partijvergaderingen Nieuwe Stijl. Onder die noemer brengt Combinatie95 maandag 12 juli een bezoek aan Esch. In plaats van bijeenkomsten houden op een vaste locatie, trekken de leden telkens van dorp naar dorp. Niet alleen wordt er vergaderd, ook gaan de politici in op een actueel thema. Dat in Esch? Basisschool Willibrordus.

Voordat de leden van Combinatie95 gaan vergaderen in dorpshuis De Es, brengen zij eerst een bezoek aan het Essche  onderwijsgebouw. Om 19.30 uur gaan schooldirectie en het -bestuur in gesprek met de aanwezigen over de huisvesting van de onderwijsvoorziening. 

De partij nodigt inwoners uit om zich aan te melden via secretaris Leo Veroude: leo.thea@home.nl of 06-55 27 70 78. Punt van aandacht is uiteraard de huisvesting van het pand. Hierdoor is het maximaal aantal bezoekers (volgens de anderhalve meter-maatregel) beter te bewaken.

OP DE FOTO: Basisschool Willibrordus. Al jaren snakken personeel en ouders van schoolgaande kinderen naar een grondige renovatie van deze belangrijke voorziening in Esch. Het gedoe rondom wie welke kosten betaalt, ontaarde tussen de voormalige gemeente Haaren en onderwijskoepel Cadans Primair in een heuse soap. Nu moet de gemeente Boxtel het op zien te lossen met de scholenorganisatie. (Foto: Albert Stolwijk, 2020).