Kunstcafé Coupé komt weer met activiteiten

Nu er meer versoepelingen mogelijk zijn, start Kunstcafé Coupé aan het Stationsplein in Boxtel weer met diverse activiteiten. Naast optredens zijn er ook muzikale workshops.

Behalve dat het café elke zondag open is tussen 10.00 en 18.00 uur, is het pand doordeweeks te gebruiken voor bijvoorbeeld kookclubs, repetities en vergaderingen. Zo geven Harry Hendriks en Eric Coenen vandaag, donderdag 1 juli, vrijdag 2 en zaterdag 3 juli twee concerten per avond (om 18.30 en 20.45 uur). Zij spelen werk van hun albums About Time en Alle Tijd. Er zijn steeds maximaal 22 gasten welkom. Voor de zaterdag zijn nog kaarten á 12,50 euro te bestellen via info@harryhendriks.com.

De workshops close harmony zingen van Karin Tooren zijn voor de komende weken ook al volgeboekt, maar deelnemen op een later moment kan nog altijd. Aanmelden is mogelijk via www.tooren.nl/contact..

Daarnaast treedt in het kunstcafé iedere derde zondag van de maand Max van der Weerden op tijdens de Zalige Zondag. Dit vindt plaats op 18 juli en 15 augustus.