Optredens Bazaar

Kasba

De Nederlands-Marokkaanse muziekformatie is sinds jaar en dag de huisband van Bazaar Boxtel. Met een swingende mix van Noord-Afrikaanse stijlen en westerse invloeden, krijgt het publiek uptempo nummers voorgeschoteld waarin bongo's, lijsttrommels en zelfs blaasmuziek een prominente plek krijgen.


Café Con Leche

Franstalige nummers die uit het leven gegrepen zijn. Café Con Leche uit het Belgische Gent zingt over thema's als dans, plezier en het leven op de straat. Zij geeft een moderne draai aan de accordeon, schalt met de trompet en brengt zeer dansbare muziek op de planken.


Angela's Project

Wie in Boxtel kent de band van de Angelaschool nou niet? Ooit opgezet door kartrekker en leerkracht Abel Adams, treden de kinderen onbevreesd op. Het publiek kan zich opmaken voor een enthousiaste club die dikwijls pop- en ook rockmuziek covert.

Solo Moderna

Met duidelijke Latijnse maar zeker ook Noord-Afrikaanse invloeden, rijgt het alter ego van de Tilburger Bas Voorn de nummers aaneen. Een belangrijke stijl is cumbia, een muziek- en dansvorm ontstaan aan de Colombiaanse kust. Maar de kenners kunnen ook disco en ragga (een mix van reggae en dancehall) in zijn platen onderscheiden.


Jambo Afrika

Een muziek- en dansorganisatie opgericht in 2000 door Alfred Quenum, oorspronkelijk uit het West-Afrikaanse land Benin, en zijn Brabantse partner Mirjam. Het duo werkt samen met West-Afrikaanse artiesten die ritmische percussie en dans naar Boxtel brengen.


Warisan Maluku

Oftewel Moluks Erfgoed. Deze band met nazaten van Molukkers en Indische Nederlanders brengt traditionele Molukse muziek maar in een modern jasje. Ook moderne en dansbare Molukse en Indische liedjes klinken 26 september in park Molenwijk.