Esch houdt onder voorbehoud een kofferbaksale

Carnavalsvereniging 't Bacchuscorps uit Esch ziet in de versoepelingen van de coronamaatregelen weer een mogelijkheid om de jaarlijkse kofferbakverkoop te organiseren. De club heeft haar vaste locatie aan de Haarenseweg op zondag 12 september alvast gereserveerd.

De organisatie houdt nog wel een slag om de arm, want niemand weet hoe het virus zich in en vlak na de zomer gaat gedragen, maar de voortekenen zijn vooralsnog gunstig.

Jaarlijks komen er ruim honderd deelnemers met hun auto vol spullen naar het weiland naast huisnummer 32 aan de Haarenseweg in Esch. Het evenement trekt ook altijd veel bezoekers uit de wijde omgeving. Die betalen ook dit jaar twee euro entree en hebben van 09.00 tot 15.00 uur de tijd om verborgen schatten te vinden.

DEELNEMEN

Verkopen vanuit de kofferbak is mogelijk. De inschrijving is geopend en staanplaatsen zijn te huren vanaf tien euro voor personenauto's. Wie een grotere auto, busje en eventueel een aanhanger mee wil nemen, betaalt wat meer. Deze informatie is dagelijks na 18.00 uur in te winnen via telefoonnummer 06-20 95 28 48 of door een mail te sturen naar siermetaaltimmermans@zonnet.nl.