DUWTJE IN RUG NA CORONABEPERKINGEN

Plus start spaaractie clubs

Supermarkt Plus Van der Horst aan de Van Beekstraat in Boxtel houdt in het najaar een spaaractie voor verenigingen. Klanten kunnen sponsorpunten verzamelen. Die vertegenwoordigen een waarde in euro's. Het gespaarde bedrag mag de club die de klant uitkiest, naar eigen inzicht besteden. Zij dienen zich vóór 2 juli aan te melden.

,,Wij staan midden in de maatschappij en leveren graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is Plus voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. Wij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen", stelt Ronald van der Horst van de winkel in de wijk Selissenwal. Met de actie hoopt de supermarkt het verenigingsleven in Boxtel een steuntje in de rug te geven na een jaar vol beperkingen vanwege corona.

AANMELDEN

Clubs die in aanmerking willen komen voor een bijdrage kunnen zich tot vrijdag 2 juli aanmelden in de winkel aan de Van Beekstraat of door een e-mail te sturen naar rvanderhorst@plussupermarkt.nl. De actie loopt van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november.