Markt in teken van gezondheid en vakantie

Algemeen Centrum-Breukelen (c) Sport & Gezondheid (c) Nieuws (c)

Het centrum van Boxtel staat koopzondag 27 juni in het teken van gezondheid en vakantie. In het kader van Bruisend Centrum bieden winkeliers producten en diensten om fit te blijven voor mensen die op reis gaan. Ook sportscholen Daniel’s Gym en UpFit dragen hun steentje bij: de Markt wordt omgetoverd tot fitnessruimte.

Op 31 mei deden ook al ruim dertig centrumondernemers mee aan de openstelling van de winkels op zondag. ,,Het overgrote deel was enthousiast”, aldus Jordy van den Boer, coördinator van Bruisend Centrum. Met een combinatie van rode lopers, mooi weer en muziek wilde de organisatie bijdragen aan een gezellige ambiance.

De winkeliers zetten komende zondag in op gezondheid. Van den Boer: ,,Denk aan gezonde voeding, huidverzorgingsartikelen, sportieve kleding maar ook een goed boek voor tijdens de vakantie. En natuurlijk de sportscholen die ervoor zorgen dat je gezond en fit op vakantie kunt. Een mooi thema dus met voor elk wat wils.”

Er komt bovendien een demonstratieruimte ‘fitness en health’ op het plein, dit in samenwerking met Daniel’s Gym en UpFit. Bezoekers kunnen diverse toestellen uitproberen of hun conditie meten. Zo kunnen bezoekers ook werken aan hun fitheid voordat ze op vakantie gaan. ,,Bovendien zorgen wij ervoor dat de winkels goed zichtbaar en bereikbaar zijn”, schrijft Van den Boer. ,,Daarnaast willen we via de deelnemende winkels een kleine attentie voor bezoekers aan de open zondag regelen. Voor de jongste jeugd staat er een prachtig springkussen klaar.”