Voorafgaand aan Nederland-Oekraïne raadde Boxtelaar Kees de Wild dat het 3-2 zou worden. Hij ontving gisteren van Ronald van der Horst van supermarkt Plus een Oranjepakket. (Foto: Bas van den Biggelaar).
Voorafgaand aan Nederland-Oekraïne raadde Boxtelaar Kees de Wild dat het 3-2 zou worden. Hij ontving gisteren van Ronald van der Horst van supermarkt Plus een Oranjepakket. (Foto: Bas van den Biggelaar). Foto: Basman Creëert - Bas van den Biggelaar

KEES DE WILD PAKT PRIJS SUPERMARKT PLUS

Leden Ons BC winnen Oranje-feestpakketten

De eerstvolgende wedstrijd van het Nederlands elftal staat vanavond, donderdag 17 juni om 21.00 uur op het programma. En ook dan maken gebruikers van de nieuwe app Ons BC kans op een Oranje-pakket, gevuld met allerlei lekkernijen van Plus Van der Horst en een spelersbus van het populaire speelgoed Bricks. Kees de Wild was de eerste winnaar: hij voorspelde de uitslag van de thriller tussen Nederland en Oekraïne juist: 3-2.

Iedere groepswedstrijd kunnen leden die gebruikmaken van Ons BC een pakket van Plus Van der Horst aan de Van Beekstraat winnen. Alles wat erin zit, is oranje getint: van M&M's tot koekjes. En uiteraard het speelgoed van Bricks. Ons BC is te downloaden via de Apple App Store of Google Playstore. Leden kunnen zich gratis aanmelden. Als zij al een digitaal account bij Brabants Centrum hebben, kunnen ze met die gegevens inloggen. Anders vragen zij via de app hun inloggegevens op. Niet-leden mogen Ons BC twee maanden vrijblijvend gratis uitproberen, deelname stopt automatisch.

Vanavond staat de wedstrijd Nederland-Oostenrijk op het programma. Een versie van dit artikel is ook in de app te vinden. Iedereen kan meedoen aan de prijsvraag door vóór 21.00 uur de juiste uitslag te plaatsen onder het bericht over dat duel. De winnaar krijgt bericht. Wordt de uitslag niet geraden, dan zijn tijdens de volgende poulewedstrijd van Oranje twee prijspakketten te winnen.

Als het Nederlands elftal de knockout-fase weet te bereiken, dan is de kans groot dat er nieuwe prijzen te verdelen zijn onder de Ons BC-gebruikers.



q Voorafgaand aan Nederland-Oekraïne raadde Boxtelaar Kees de Wild dat het 3-2 zou worden. Hij ontving gisteren van Roel Timmermans van supermarkt Plus een Oranjepakket. (Foto: Bas van den Biggelaar).