Boxtheater speelt Sepia in oktober en november


Eigenlijk hadden de acteurs van Boxtheater eind vorige maand al op de planken willen staan. Maar de coronamaatregelen lieten het nog niet toe om de nieuwe voorstelling Sepia op te voeren. Nu zijn er nieuwe data in oktober en november.

Sepia is een voorstelling die verschillende verhalen vertelt die allemaal over een gevonden foto. Op deze manier heeft Boxtheater ervoor gezorgd dat er bij ziekte of zelfs quarantaine snel geschakeld kan worden. Bezoekers lopen daarbij in groepjes van het de ene monoloog naar de andere. Zo is de voorstelling volledig coronaproof, vertelde het bestuur eerder al in deze krant.

Overigens ligt de voorstelling Vleesch, die vorig jaar opgevoerd zou worden, nog even in de diepvries. Boxtheater stuurt iedereen die toen kaarten heeft gekocht een bericht met de mogelijkheid om een nieuwe datum aan te geven.

INFORMATIE

De première van Sepia is nu donderdag 14 oktober. Daarna zijn de voorstellingen op vrijdag 15, donderdag 21, vrijdag 22, vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober en vrijdag 5 en zaterdag 6 november. De verzamellocatie is bij loon- en transportbedrijf Van Pinxteren aan Tongeren 48 in Boxtel. Kaarten zijn te reserveren via www.boxtheater.nl.